Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ravage op parkeerplaats supermarkt Scharendijke

Toegevoegd: 05-08-2020, 15.46 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Op het parkeerterrein van een supermarkt in Scharendijke heeft een automobilist vanmiddag een flinke ravage aangericht.


De bestuurder van een personenauto reed rond 12.55 uur met zijn voertuig bij de PLUS-supermarkt aan de Boutlaan. Door onbekende oorzaaak reed hij met zijn SUV over een fiets en ook raakte hij enkele bomen. Het voertuig kwam bovenop één van de bomen en een grote steen tot stilstand. Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst en de brandweer opgeroepen om hulp te verlenen.

Voor zover bekend raakte er niemand dusdanig gewond dat vervoer naar een ziekenhuis nodig was. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft de auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (7-8-2020 om 11:09)
@Lezer: U bent een gefrustreerde cameraman? Ze staan niet te filmen voor het perfecte plaatje hoor, maar gewoon om de situatie in beeld te brengen. En in de situatie lopen ook mensen boodschappen te doen.
4X4 Trekker (7-8-2020 om 09:10)
@ lezer, hedentendage is er geen respect meer voor de media omdat ze continu liegen en bedriegen. Ik zou ook niet wachten tot ze klaar zijn met hun fake nieuws. Alsof de openbare ruimte hun privé filmstudio is waar willekeurige omwonenden dan maar weg moeten blijven tot ze klaar zijn of zo ? Daarnaast ziet het er uit of de filmploeg bewust heeft gewacht op een shotje met een winkelend persoon. Ook merkwaardig dat u zich hieraan ergerd en het hele levensgevaarlijke voorval niet eens aankaart.
Lezer (5-8-2020 om 22:44)
Niet effe kunnen wachten met je boodschappen ! en gewoon door banjeren met je kar wat kan jou het nu schelen, dat er een film ploeg bezig is Man, man, man
Cookie-instellingen beheren