Weerbericht:
Vannacht regen, overdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding autobrand op A58 bij Kruiningen

Toegevoegd: 05-08-2020, 18.04 uur
Melding autobrand op A58 bij Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De brandweer is vanmiddag opgeroepen nadat was gemeld dat bij een pechgeval mogelijk brand was ontstaan in een personenauto.


De brandmelding kwam rond 16.45 uur binnen vanaf de A58 bij Kruiningen. De auto was net de Vlaketunnel uit komen rijden toen het voertuig pech kreeg. De auto werd op de vluchtstrook naast de rijbaan richting Bergen op Zoom gezet, in afwachting van een bergingsbedrijf.

Omdat gevreesd werd dat er brand was ontstaan onder de motorkap, werd ook de brandweer van Kruiningen opgeroepen. Al snel bleek dat er geen sprake was van brand. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld. De politie zette tijdelijk de vluchtstrook af.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750