Weerbericht:
Enkele buien. Overdag af en toe zon, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Overtreder moet voor 6e keer auto inleveren

Toegevoegd: 05-08-2020, 18.09 uur - Update: 05-08-2020, 18.54 uur
Ook dit keer werd de auto waarin de persoon reed opgehaald door een bergingsbedrijf.
Ook dit keer werd de auto waarin de persoon reed opgehaald door een bergingsbedrijf.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - De politie heeft vandaag een wel erg opmerkelijke inbeslagname gedaan. De politie nam namelijk voor maar liefst de zesde keer een auto in beslag van één en dezelfde overtreder.


Volgens de politie reed een wel erg hardleers iemand in de personenauto. “Na zes keer rijden zonder rijbewijs en vijf auto’s die in beslag genomen zijn, is het nu de zesde auto die door ons wordt afgenomen in verband met het rijden zonder rijbewijs”, zo zegt de politie.

De persoon werd nu voor de zevende keer betrapt. Dat gebeurde in Scherpenisse. Op social media vraagt de politie zich hardop af of dit eindelijk de laatste keer zal zijn dat de persoon is betrapt op dit feit. Tegelijkertijd laat de politie wel weten de persoon continu in de gaten te houden.

De auto waar de man dit keer in reed is opgehaald door bergingsbedrijf Van Egeraat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (6-8-2020 om 09:04)
Enige remedie: de vent zelf ophalen en vastzetten! Een aanfluiting voor politie en justitie, die weer eens behoorlijk in hun hemd staan.... Als je zo een loopje met je laat nemen, is het niet verwonderlijk dat de politie niet serieus genomen wordt. Nog een oplossing: auto met inhoud in de pers.
Inwoner (6-8-2020 om 08:19)
Hoezo vindt men dat gek? Elke gek met een paar euro kan aan een auto komen, dus deze man kunnen ze beter plukken of een taxi pas geven ;)
Rini (6-8-2020 om 04:39)
Nou Jaap ze pakken hem voor de zevende keer dus er wordt wel degelijk gehandhaaft... Wat stelt u dan voor? Zeker zoiets extreems en onorgineels als de doodstraf? Kenmerkend!
albert (5-8-2020 om 23:27)
@jaap Wat voor geweldig idee heb jij dan om dit op te lossen? Een flinke bekeuring en de auto in beslag nemen is een forse straf, maar de persoon kan zo een ander voertuig kopen of lenen en weer gaan rijden. Je kan deze persoon moeilijk in Torentijd stoppen zodat hij/zij niet gaat rijden.
b kaiser (5-8-2020 om 22:25)
wat kan je doen tegen iemand waarvan je al 6 auto,s hebt ingenomen ? een jaar de bak in ?en dan koopt hij weer een auto? het is maar goed dat de politie goed oplet , en de auto,s van de weg haalt voordat er ongelukken gebeuren
Goesenaar (5-8-2020 om 21:58)
Waarom zijn de 5 in beslag genomen auto's niet in de shredder geƫindigd ?