Weerbericht:
Bewolkt en nevelig, af en toe regen. Maandag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij aanrijding in Axel

Toegevoegd: 05-08-2020, 21.11 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een aanrijding op de Kijkuit in Axel zijn vanavond twee personenauto’s flink beschadigd geraakt.


Het ongeval vond rond 19.20 uur plaats bij de kruising van de Hulsterseweg en de Derde Verkorting. Ter plekke kwamen twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing. Bij de melding werd uitgegaan van een ongeval met letsel. Daarom werden zowel de politie als de ambulancedienst opgeroepen.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de betrokken voertuigen te takelen. De weg was vanwege het ongeluk ter plaatse enige tijd afgesloten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (10-8-2020 om 10:02)
@Natasja, ik rijd al meer dan 30 jaar door die bocht, als je dit al gevaarlijk of moeilijk vind dan denk ik dat je weer moet gaan rijlessen! Dat geldt ook voor die mensen die hier een aanrijding veroorzaken, of zijn met andere zaken bezig tijdens autorijden. Ik vond Koos Spee altijd een zeur maar in 1 ding heeft hij groot gelijk: het verkeer is een serieuze aangelegenheid waarbij je de volledige aandacht nodig hebt.
Natasja (7-8-2020 om 00:03)
Rijdt er dagelijks langs! Best een scherpe onoverzichtelijke rotbocht! Als je hier niet bekend bent, kun je hem te ruim nemen..
Achiel van 't Hof (6-8-2020 om 12:17)
En een bijrijder zonder gordel zo te zien.
mar (5-8-2020 om 22:31)
Rechts rijden is toch moeilijk hé.
AntiGSM (5-8-2020 om 21:44)
Gewoon erg dom ongeluk! Gewoon een bocht in de weg, niets bijzonders. Als je allebei een beetje op de weg let gebeurt er niets!
Cookie-instellingen beheren