Weerbericht:
Bewolkt, vooral vanmiddag af en toe regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgische automobiliste slingert over Oost-Westweg

Toegevoegd: 06-08-2020, 08.43 uur
Belgische automobiliste slingert over Oost-Westweg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Een vrouw uit het Belgische Kapellen heeft vannacht haar rijbewijs verspeeld door achter het stuur te kruipen onder invloed van alcohol.


De 24-jarige vrouw reed volgens de politie al slingerend over de Oost-Westweg (N255) bij Kamperland, een weg waar 100 kilometer per uur mag worden gereden. Ambulancemedewerkers zagen haar rijden en zetten haar aan de kant. Vervolgens werd de politie ingeschakeld.

De politie nam bij de vrouw een ademanalysetest af op het bureau en hieruit bleek dat zijn 730 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht blies. Het rijbewijs van de vrouw is hierop ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Welkom in feestprovincie Zeeland (6-8-2020 om 09:10)
Wat fijn toch dat alle toeristen zich aan de covid regels van de veiligheidsregio houden. Zo kan de horeca ook wat verdienen want dit heeft zeeland hard nodig omdat we hier geen ander werk hebben.