Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Eenzijdig ongeluk Stavenisseweg Stavenisse

Toegevoegd: 07-08-2020, 01.04 uur
Door: Tim Koster

STAVENISSE - Op de Stavenisseweg (N286) in Stavenisse heeft donderdagavond een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. Niemand is gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 26,9. De bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. Zijn voertuig reed hierbij door de bosschage langs de kant van de weg en kwam vervolgens midden op de weg tot stilstand. De ambulancedienst heeft de inzittende nagekeken maar deze raakte niet gewond. De brandweer van Stavenisse heeft ter plekke hand- en spandiensten verleend.

De weg is ten tijde van het ongeluk en de berging van het voertuig afgesloten geweest. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft het voertuig weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750