Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Schade bij botsing Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 07-08-2020, 11.40 uur
Het ongeluk in Vlissingen.
Het ongeluk in Vlissingen.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen is vanochtend schade ontstaan bij een kop-/staartbotsing tussen twee personenauto’s. Er is niemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur op het viaduct over de Nieuwe Vlissingseweg (N661) bij de Sloebrug. Er werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt. Wel was er sprake van materiële schade. Zo raakten van het voorste voertuig de fietsendrager en de bijbehorende fietsen beschadigd en lag de achterruit eruit. 

Vanwege de botsing was tijdelijk één rijstrook dicht. Mede door een brugopening tijdens de afhandeling van het incident ontstond een flinke file, tot op de A58,  richting het centrum van Vlissingen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipo (9-8-2020 om 10:29)
Opzij opzij opzij opzij, maak plaats maak maak plaats we hebben een ongelooflijke haast... wring er tussen e de volgende piept er ook tussen op laatste moment, en alles achter vol in de rem, zit je dicht op de voorganger dan kun je prijs hebben. Gelukkig hoef ik daar niet te rijden....