Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Fietser gewond bij aanrijding met auto in Goes

Toegevoegd: 07-08-2020, 18.39 uur
De politie bij het ongeluk in Goes.
De politie bij het ongeluk in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - Bij een aanrijding met een personenauto in Goes is vanmiddag een fietser gewond geraakt.


De aanrijding gebeurde rond 17.05 uur op de kruising van de M.A.de Ruijterlaan met de Willem Barentszstraat. De fietser schampte de achterkant van een personenauto en kwam ten val. De man is hierdoor even buiten bewustzijn geweest. Een ambulanceteam dat ter plekke is gekomen heeft de man nagekeken en vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Ook een eenheid van de politie kwam met spoed ter plekke.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pollewops (8-8-2020 om 08:27)
@Vliss, als de foto representatief is voor de plek van het ongeval, en de fietser reed op het fietspad, dan heeft de automobilist verzuimd om de fietser voorrang te geven. Deze heeft de haaientanden genegeerd of over het hoofd gezien.
Vliss (7-8-2020 om 20:13)
Dus als ik het goed begrijp is de automobilist onschuldig, mooi! Dan kunnen al die betweters hier nu een gepaste staaf verzinnen voor de fietser!