Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Auto in de sloot na klapband op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 08-08-2020, 09.59 uur
Auto in de sloot na klapband op A58 bij Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

RILLAND - De bestuurder van een personenauto is vrijdagmiddag op de A58 bij Rilland met zijn voertuig in een sloot terecht gekomen. Het ongeval gebeurde op het moment dat de auto een klapband kreeg.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 17.15 uur op de A58 ter hoogte van Rilland bij parkeerplaats Het Rak in de richting van Bergen op Zoom. Het voertuig van de bestuurder kreeg een klapband. De bestuurder, een 33-jarige man uit Berlicum, week uit naar de vluchtstrook en reed vanaf daar langzaam de sloot in. De vier inzittenden van het voertuig bleven allemaal ongedeerd.

Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om het voertuig uit de sloot te takelen en af te slepen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (10-8-2020 om 09:51)
Toch even aan vele klagers laten weten dat bij een gewoon ongeluk de oorzaak er wel bij staat! Sterkte aan de betrokkenen, dit komt heel weinig voor maar kan echt griezelig zijn!