Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster met spoed naar ziekenhuis na ongeluk met auto

Toegevoegd: 08-08-2020, 10.17 uur
Fietsster met spoed naar ziekenhuis na ongeluk met auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

RENESSE - In Renesse is vrijdagavond een fietsster gewond geraakt nadat ze in aanrijding kwam met een personenauto. De vrouw is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.


De vrouw fietste rond 21.50 uur met nog iemand anders over de Hoogenboomlaan toen een personenauto, bestuurd door een 34-jarige vrouw uit Zierikzee, hen ter hoogte van de Kabbelaarsweg wilde passeren. De fietsster, een 57-jarige vrouw uit Elsdorf (D), kwam in aanraking met de auto en kwam daardoor ten val. Een ambulanceteam en een traumahelikopter uit Rotterdam werden hierop met spoed ter plekke gestuurd.

De komst van de traumahelikopter werd ter hoogte van de Brouwersdam geannuleerd. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (8-8-2020 om 20:45)
@Fietser Het zou natuurlijk ook kunnen dat de fiester van haar baan is afgeweken, als fietser en automobilist zie ik dat regelmatig.
fietser (8-8-2020 om 13:13)
Weer een automobiliste met haast, kon ze de fietsers niet de tijd gunnen om ruimte te maken. Sterkte aan de fietster. Hopelijk komt het allemaal weer goed. Weer een minpunt voor de toeristenstroom.