Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

17-Jarige in elkaar geslagen door zeven jongens Vlissingen

Toegevoegd: 08-08-2020, 11.12 uur
17-Jarige in elkaar geslagen door zeven jongens Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een 17-jarige jongen is vrijdagavond in Vlissingen door een groep van zeven jongens in elkaar geslagen. De politie zoekt mensen die meer over de daders of het incident kunnen vertellen.


De 17-jarige jongen fietste die vrijdagavond over de Irislaan. Op de kruising met de Vincent van Goghlaan werd hij plotseling door een groep van ongeveer zeven jongens aangevallen. De groep heeft de jongen hierbij onder andere diverse keren geschopt. De groep ging er snel vandoor in de richting van de Bloemenlaan toen er een man voorbij kwam. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

De politie onderzoekt de mishandeling en is op zoek naar mensen die meer over de daders of het incident kunnen vertellen. Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via de anonieme lijn: 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (8-8-2020 om 22:01)
Welkom in Vlissingen, het afvoerputje van Zeeland. Walgelijke stad!
Nina (8-8-2020 om 20:19)
Ze moeten de ouders van dit soort tuig flinke boetes geven, wedden dat er dan wel aangesproken worden. Dit hebben ze een tijd in volgens mij Dordrecht gedaan bij ouders van een bepaalde groep jongeren en dat werkte prima
P (8-8-2020 om 18:49)
Signalement voor wat? Je gaat de straat op en zoeken? Of zoek je een rechtvaardiging voor je racisme? Als er 100 rondlopen met zwart kort haar en licht getint zal je een grote klus hebben aan het zoeken naar de werkelijke zeven daders dus aub stop met deze schijnheilige onzin om je eigen discriminatie kaart te mogen en kunnen trekken.
Ko (8-8-2020 om 18:22)
7 tegen 1,wat een durfals.Één voor één terug pakken.Elk apart,Maar het zal wel zo zijn ,van mannetjes ,mogen je niet meer doen hé,en daar zal het bij blijven.
A.P. (8-8-2020 om 17:57)
Jaap, daar hebben ze echt geen geld voor hoor in die beerput
Faal jongen (8-8-2020 om 16:33)
Stoer hoor, echt een verrijking geven ze, en dan nog weglopen ook als er Iemand voor bij komt , kun je nagaan als je alleen bent stoere jongen duidelijk dat jewat mist. Heropvoedingskamp mag er komen, geen medelijden mee.De ouders laten hun kind ook maar hun lot over en denken dat de scholen dat doen. Hoe het hier toeneemt past totaal hier in het Zeeuwse. Wij willen graag een signalement van die onzekere gasten...Dit mag niet gepikt worden.
Cookie-instellingen beheren