Weerbericht:
Bewolkt en vrijwel overal droog. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon slaat overboord van boot Westerschelde

Toegevoegd: 08-08-2020, 16.58 uur
Persoon slaat overboord van boot Westerschelde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

CADZAND - Op de Westerschelde is zaterdagmiddag ter hoogte van Cadzand een persoon overboord van een boot geslagen. De persoon kon in goede gezondheid terug op de boot komen.


Rond 15.30 uur werd er bij de Nederlandse Kustwacht melding gemaakt van de overboord geslagen persoon. De boot voer op het moment dat de persoon overboord sloeg ter hoogte van de Wielingen. Vanaf de kant zou er zicht op de boot geweest zijn. Hoe de persoon precies overboord heeft kunnen slaan, is niet bekend. Na de alarmering stuurde de Nederlandse Kustwacht de bemanning van KNRM-post Cadzand ter plekke. Of de KNRM ook daadwerkelijk is uitgevaren is onbekend.

De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft laten weten dat de persoon in goede gezondheid terug op de boot is gekomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750