Weerbericht:
In het westen en noorden enkele pittige buien, landinwaarts meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde persoon bij Scheldekraan, politie doet onderzoek

Toegevoegd: 09-08-2020, 09.04 uur - Update: 09-08-2020, 09.22 uur
Foto 9 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-8-2020 om 13:45)
Eigen schuld, dikke bult. Consequenties aanvaarden indien je zoiets stoms wilt doen. Het afsluiten van zoiets zal nooit helpen, laat staan het onmogelijk maken, want wat is er tegenwoordig nog onmogelijk? Tegenwoordig is er 24/7 leven, zelfs in een stad als Vlissingen. Dus zo gek is het niet dat er iemand, misschien groepje, wakker is. Zeker op een zaterdag nacht. Heb je zelf het besef soms niet om dit te kunnen bedenken. Sterkte voor de zwaargewonde, ik zie je geen kraanmachinist worden.
Mart. (10-8-2020 om 10:24)
@Middelburger: Veel oude elementen en gebouwen in het Scheldekwartier zijn gerestaureerd met behulp van Europese subsidies. Dat deze subsidies middels belastinggeld mogelijk worden gemaakt betekent dat we er allemaal aan meebetalen. Dat die kraan middels een speciaal fonds is opgeknapt vind ik dan ook niet juist gezegd. Ik hoop voor de jongeman dat hij er weer bovenop komt en wens hem en zijn familie en vrienden veel sterkte.
@Adje (9-8-2020 om 17:24)
Even om te reageren op je reactie: de Scheldekraan is met gaas afgesloten wat ook op de foto's duidelijk te zien is. Daarnaast lijkt het me erg duidelijk dat de Scheldekraan verboden terrein is, de man in kwestie is zonder enige toestemming de kraan in geklommen en daarbij het hekwerk gepasseerd.
Sonja (9-8-2020 om 16:56)
Ben het volkomen eens met Middelburger, stomme actie , dus we gaan nu niet de schuld bij de gemeente leggen, kraan staat daar prima !
Adje (9-8-2020 om 14:16)
Weet niet hoe dit kan gebeuren maar de gemeente Vlissingen moet de toegang tot de de kraan ommogelijk maken. Ik hoop de man de val overleeft maar van 40meter hoog ik vrees dat deze man gaat het niet redden.
De mus (9-8-2020 om 14:05)
iedereen heeft wel eens een actie waarvan je later denkt oké niet zo handig. Voor de pechvogel en zijn familie veel sterkte.