Weerbericht:
Vanochtend regen, 's middags droger. In de middag en avond veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen incident Scheldekraan Vlissingen

Toegevoegd: 09-08-2020, 13.50 uur
De politie is op zoek naar getuigen van het incident.
De politie is op zoek naar getuigen van het incident.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De Politie Zeeland-West-Brabant is op zoek naar getuigen van het incident bij de Scheldekraan afgelopen nacht in Vlissingen. Een 29-jarige man uit Oost-Souburg raakte hierbij zwaargewond.


Rond 05.10 uur werd er door omstanders melding gemaakt bij de hulpdiensten van een persoon die zwaargewond was aangetroffen onderaan de kraan bij de Jan Weugkade. Meerdere ambulanceteams en een traumahelikopter uit Amsterdam werden ter plekke gestuurd. Na een rendez-vous met het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter is het slachtoffer in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de man in de kraan was geklommen waarna hij is gevallen. Zowel de tactische als de technische recherche hebben ter plaatse onderzoek verricht. Ook zijn er diverse goederen veilig gesteld voor nader onderzoek. Om de exacte toedracht van het incident te achterhalen is de politie op zoek naar getuigen die de man hebben zien klimmen. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden.

Mensen die meer weten over het incident, getuigen zijn geweest en de man hebben zien klimmen of beschikken over camerabeelden kunnen contact opnemen via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (9-8-2020 om 21:27)
Zullen vast veel beelden van zijn gezien het tijdstip.
Kees (9-8-2020 om 18:30)
Onderzoek lijkt mij niet zinvol! Als je van de brug springt in het water wordt je nat. Heel simpel, gewoon geen dingen beklimmen waar je uit kan vallen. Je kan moeilijk heel Nederland vol gaan zetten met hekken.
@ een gast (9-8-2020 om 16:39)
Wat er misschien moet gebeuren is dat mensen niet allemaal van die achterlijke acties moeten ondernemen. Als je als leeuw of olifant in een ravijn stort is dat de natuur, maar omdat iemand niet nadenkt moet de maatschappij weer betalen voor een houten bunker rond een kraan....
een gast (9-8-2020 om 14:35)
Wat er misschien wel moet gebeuren , dat is net als bij een steiger die voor het publiek makkelijk bereikbaar is. De onderzijde met platen van ongeveer 2,50 meter hoog afschermen. Dat voor komt misschien dat deze kraan niet meer word beklommen.