Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Politie zoekt getuigen incident Scheldekraan Vlissingen

Toegevoegd: 09-08-2020, 13.50 uur
De politie is op zoek naar getuigen van het incident.
De politie is op zoek naar getuigen van het incident.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De Politie Zeeland-West-Brabant is op zoek naar getuigen van het incident bij de Scheldekraan afgelopen nacht in Vlissingen. Een 29-jarige man uit Oost-Souburg raakte hierbij zwaargewond.


Rond 05.10 uur werd er door omstanders melding gemaakt bij de hulpdiensten van een persoon die zwaargewond was aangetroffen onderaan de kraan bij de Jan Weugkade. Meerdere ambulanceteams en een traumahelikopter uit Amsterdam werden ter plekke gestuurd. Na een rendez-vous met het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter is het slachtoffer in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de man in de kraan was geklommen waarna hij is gevallen. Zowel de tactische als de technische recherche hebben ter plaatse onderzoek verricht. Ook zijn er diverse goederen veilig gesteld voor nader onderzoek. Om de exacte toedracht van het incident te achterhalen is de politie op zoek naar getuigen die de man hebben zien klimmen. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden.

Mensen die meer weten over het incident, getuigen zijn geweest en de man hebben zien klimmen of beschikken over camerabeelden kunnen contact opnemen via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dave Jonkman (20-8-2020 om 18:58)
Rest in Peace Bro !! Geen woorden voor dit.. VL
Moeder (10-8-2020 om 16:24)
Lieke en Hermen, dat vraag ik me ook altijd af. Je staat er echt van te kijken wat al die mensen op straat doen in de nachtelijke uren... Regelmatig lees je over ongelukken of dergelijke die s nachts zijn gebeurt en dat er dan getuigen gevraagd worden of je ziet foto's met aardig wat toeschouwers. Ik snap dat ook nooit. Oké, sommigen moeten s nachts werken, maar dat zijn er naar verhouding toch niet veel....
Lezer (10-8-2020 om 11:11)
Er wordt om getuigen gevraagd niet om meningen of commentaar
@ hermen (10-8-2020 om 08:58)
Euhm ik kom ook weleens op zondag 5 uur thuis... Dat heet jeugd, ontspannen en een drankje doen ergens of bij iemand thuis...
Lieke (10-8-2020 om 00:32)
@hermen ik woon er vlakbij en heb om 5 uur wakker geworden van een hoop geroep. Heb buiten gekeken, maar niets gezien. Die omstanders zullen wel bij hem hebben gehoord denk ik. Kan me niet voorstellen dat er op dat moment iemand een rondje loopt, op zondagochtend.
Hermen Mulder (9-8-2020 om 22:07)
Nu was ik van mening dat het gebied waar het nu om gaat is afgesloten voor publieke toegang. Verder lees ik dat er door omstanders @ 05:10 uur melding wordt gemaakt van dit ongeval. Wat doet men om deze tijd, op deze locatie en wie zijn dan de omstanders???
Cookie-instellingen beheren