Weerbericht:
Bewolkt, vooral vanmiddag af en toe regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 74 kilometer per uur te hard, rijbewijs ingevorderd

Toegevoegd: 10-08-2020, 15.45 uur
Man rijdt 74 kilometer per uur te hard, rijbewijs ingevorderd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

RITTHEM - Agenten van de Politie Zeeland-West-Brabant hebben rond middernacht bij Ritthem het rijbewijs van een automobilist ingevorderd die maximum snelheid met 74 kilometer per uur had overschreden.


Agenten zagen de man rond middernacht met hoge snelheid over de Sloeweg Noord rijden, een weg waar een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur is toegestaan. De automobilist, een 54-jarige man uit Heinkenszand, bleek deze snelheid ruim te overschrijden. Na de aftrek van de wettelijke correctie bleek de man 74 kilometer per uur te hard te rijden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (10-8-2020 om 20:27)
@Peter, wat zou jou reactie zijn als die hardrijder iemand van jou familie zou doodrijden...die "helden " moeten dat bij jou komen vertellen. Maar dat maakt jou natuurlijk niet uit, jij bent ook topcoureur dus overkomt jou dat niet.
P (10-8-2020 om 20:07)
Zielig, daar wat rondrijden terwijl in Vlissingen de jungle open is, dit is eerder werkweigering/ontlopen dan iets waar je trots op mag zijn op dat zielige boetetje en afname van het rijbewijs in een afgezonderd Ritthem.
Michel (10-8-2020 om 19:17)
@quest, jou reactie slaat nergens op. Deze bestuurder reed te hard dus dikke bult eigen schuld dat hij een boete krijgt. Jammer dat de Politie niet meer tijd heeft om verkeershufters op de bon te slingeren
Goesenaar (10-8-2020 om 19:14)
@Peter, jij snapt er helemaal niets van. Goed werk van de politie.
Boris (10-8-2020 om 19:11)
Mogen ze overdag ook doen! En vooral veel Belgen en Duitsers pakken,want die hebben schijt aan aan de 100 km limiet overdag. Waarom wordt er niet op gecontroleerd?
willem (10-8-2020 om 18:18)
goede actie van de politie. je moet je OVERAL aan de voorgeschreven snelheid houden. of het bij dag of bij nacht is.