Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 38 km

Val uit Scheldekraan blijkt ongeluk, onderzoek afgerond

Toegevoegd: 10-08-2020, 16.12 uur
Uit onderzoek is gebleken dat de man door een ongeluk uit de kraan is gevallen.
Uit onderzoek is gebleken dat de man door een ongeluk uit de kraan is gevallen.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De Politie Zeeland-West-Brabant heeft het onderzoek naar het incident waarbij een 29-jarige man uit Oost-Souburg uit de Scheldekraan in Vlissingen viel, afgerond. Volgens de politie is de man door een ongeluk uit de kraan gevallen.


In de nacht van zaterdag op zondag werd rond 05.10 door omstanders alarm geslagen bij de hulpdiensten dat er een persoon zwaargewond was aangetroffen onderaan de kraan bij de Jan Weugkade. Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht en de politie startte een onderzoek naar de exacte toedracht van het incident.

De politie heeft onder andere meerdere mensen gesproken, een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld en camerabeelden onderzocht. Hierbij is gebleken dat de man uit Oost-Souburg even daarvoor in de kraan is geklommen en toen naar beneden is gevallen. Ook is gebleken dat hij de dag ervoor in dezelfde kraan is geklommen. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis. Over zijn toestand is niets bekend gemaakt.

Uit het onderzoek is gebleken dat er geen sprake is geweest van een misdrijf. Het politie-onderzoek is daarom ook afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (19-8-2020 om 21:21)
Rust Zacht R.
Cookie-instellingen beheren