Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval vrachtwagens N62 Heinkenszand

Toegevoegd: 11-08-2020, 08.39 uur - Update: 11-08-2020, 10.06 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de Sloeweg (N62) tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek is vanochtend een ongeluk gebeurd met twee vrachtwagens. Vanwege de botsing is de weg momenteel afgesloten.


De vrachtwagens kwamen rond 07.50 uur door onbekende oorzaak met elkaar in botsing ter hoogte van de Staalsweg. Zowel de politie als de brandweer en de ambulancedienst zijn met spoed ter plekke gestuurd om hulp te verlenen. Eén van de betrokken personen kon ter plaatse worden behandeld. Verder raakte er niemand gewond.

In eerste instantie kon het verkeer passeren en stond er een file vanaf knooppunt Stelleplas bij Heinkenszand richting knooppunt Drie Klauwen bij 's-Heerenhoek. Inmiddels is de weg in deze richting echter volledig afgesloten vanwege de bergingswerkzaamheden. De beide betrokken vrachtwagens hebben schade opgelopen. Eén van de trucks heeft flinke schade aan de cabine. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse om te takelen.

Volgens de provincie Zeeland (wegbeheerder) moet de lading mest van één van de vrachtwagens eerst worden overgeladen voordat de weg weer kan worden vrijgegeven. De verwachting is dat de weg nog tot 11.00 uur dicht blijft. Bussen van Connexxion worden volgens de provincie wel langs het ongeval geleid en rijden hun reguliere dienst.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren