Weerbericht:
Wisselend bewolkt en droog, landinwaarts ook enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na conflict in woning Kloosterzande

Toegevoegd: 11-08-2020, 10.18 uur
Arrestaties na conflict in woning Kloosterzande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - Een man en een vrouw uit Kloosterzande zijn vannacht aangehouden op verdenking van huisvredebreuk. De man zou bovendien iemand hebben mishandeld.


Politieagenten werden rond 00.25 uur naar de Anjerstraat in Kloosterzande gestuurd omdat daar een conflict gaande zou zijn in een woning. Ter plaatse troffen zij de bewoonster en een man en een vrouw aan. Het tweetal was bij de vrouw aan de deur gekomen en vervolgens was een conflict ontstaan. De bewoonster zou hierbij door de man zijn mishandeld en de twee zouden tegen de zin van het slachtoffer in de woning in zijn gegaan. Hierbij werd een ruit vernield. De politie hield de twee ongenode gasten, een 39-jarige man en de 41-jarige vrouw, aan op verdenking van huisvredebreuk.

Tijdens de rit naar het cellencomplex gedroeg de mannelijke verdachte zich volgens de politie zeer recalcitrant. “Hij schold de agenten uit, dreigde geweld te gebruiken en wist een ruit van het politievoertuig te vernielen”, zo vertelt de politie. De agenten zijn onderweg nog gestopt om de mannelijke arrestant tot bedaren te brengen. Eén van de agenten liep hierbij letsel aan een vinger op. Hij gaat aangifte doen.

In het cellencomplex zijn bij de vrouwelijke verdachte een speekseltest en een ademtest afgenomen. Ze bleek volgens de politie onder invloed van harddrugs en alcohol. Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (11-8-2020 om 18:08)
Jaap; dat is heel simpel: geweld is nooit de oplossing. Dat u nou zo’n iemand bent die het normaal vind om meteen iemand in coma’s slaat als u iets niet zint betekend dat niet dat een ander of de politie ook zo handeld..
Emergo (11-8-2020 om 17:19)
@Jaap Het is goed dat jij niet bij de politie bent.
Loes (11-8-2020 om 15:55)
Wat triest zulke, en dan aan de drugs.....en wat denken opgelost zo?
Goesenaar (11-8-2020 om 12:45)
Rond de veertig en nog steeds niet volwassen. Denk niet dat dat ooit nog komt.
Jaap (11-8-2020 om 10:40)
Als je leest wat er tijdens de rit naar het cellencomplex gebeurt, waarom gebruiken ze hun pepperspray en/of wapenstok niet??? Als het niet zou mogen, wat me niet verwonderd in dit softe land, wanneer dan wel?