Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Weer boetes bij controles langs Walcherse kust

Toegevoegd: 11-08-2020, 23.31 uur
De politie schreef vandaag 24 bekeuringen uit bij controles langs de Walcherse kust.
De politie schreef vandaag 24 bekeuringen uit bij controles langs de Walcherse kust.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft vandaag weer diverse bekeuringen uitgedeeld bij controles langs de Walcherse kust. Waar er gisteren alleen rond Dishoek controles werden gehouden, werd er vandaag gecontroleerd vanaf de Boulevard in Vlissingen tot aan de strandopgang bij Dishoek.


Bij de controles van vandaag zijn onder andere 63 brom- en snorfietsers gecontroleerd en zijn er 24 bekeuringen uitgedeeld. Dertien van de bekeuringen waren voor het niet tonen van een rijbewijs of identiteitsbewijs op eerste vordering. Drie bestuurders waren niet handsfree aan het bellen en twee bestuurders reden over een onverplicht fietspad. Van één bestuurder overschreed zijn vervoersmiddel de maximale constructiesnelheid.

De overige bekeuringen zijn uitgeschreven voor overtredingen zoals losliggende lading, het bezitten van een aangebroken fles of blikje alcohol en het niet dragen van de autogordel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (12-8-2020 om 14:09)
@lezer, het gaat niet om de regeltjes maar om zware pietluttigheden. Er lopen extreem zware criminelen los en de politie gaat achter een stel tieners aan.....
Jaap (12-8-2020 om 13:50)
Hoog tijd dat er eens opvoedingskampen opgezet worden met een keihard regime voor de overtreders en de pulpfiguren die kritiek hebben op de politiecontroles, in het Sloegebied heb je nog ruimte genoeg. Kunnen ze alsnog de opvoeding krijgen die ze nooit gehad hebben. Hopen dat de politie doorgaat, nog harder dan tot nu toe.
lezer (12-8-2020 om 13:03)
En ja hoor iedereen weer klachen en huilen. Wat is er nu moeilijk aan ? om je aan een paar simpele regels et houden ?
P (12-8-2020 om 11:48)
En dan nu in de Spuistraat staan tussen 19:00 en 24:00u dan hoort en ziet u rally rijders, moto gp fanaten, gangsters, en irritante fast en furious figuren. Ach het is voor uw bureau u zal het vast wel een keer of 100.000 keer gehoord hebben. Maar hey de brommertjes he.
Grof Onrecht (12-8-2020 om 09:37)
Ik ben ook geschokt door dit enorme aantal aangetroffen zware delicten en ben het volledig eens dat de uitvoering van de corona maatregelen of de opsporing van gevaarlijke criminelen hiervoor maar uit en afgesteld worden. Het woongenot van omwonenden wordt hier ook zwaar onrecht aangedaan met al die verkeersovertredingen. Mag ik hen adviseren een advocaat in de hand te nemen en een miljoenen schadeclaim bij de gemeente te deponeren wegens dit grove onrecht dat hen wordt aangedaan ? Ik bedoel, zomaar zonder gordel door de straat rijden, of niet hands free bellen. daar kan toch niemand mee leven ? Daar lig je wakker van, levenslange trauma's hou je er aan over, dat zelf er voor kiezen om peperduur te gaan wonen op een toeristenhotspot.
Will (12-8-2020 om 09:28)
Heel goede actie van de Politie, maar dat er hele dagen auto`s met een bloedgang over de Boule en de binnenstad rijden met Echt flink knallende uitlaten en grote drumstellen rondscheuren daar hoor je niks over ???
Cookie-instellingen beheren