Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer boetes bij controles langs Walcherse kust

Toegevoegd: 11-08-2020, 23.31 uur
De politie schreef vandaag 24 bekeuringen uit bij controles langs de Walcherse kust.
De politie schreef vandaag 24 bekeuringen uit bij controles langs de Walcherse kust.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft vandaag weer diverse bekeuringen uitgedeeld bij controles langs de Walcherse kust. Waar er gisteren alleen rond Dishoek controles werden gehouden, werd er vandaag gecontroleerd vanaf de Boulevard in Vlissingen tot aan de strandopgang bij Dishoek.


Bij de controles van vandaag zijn onder andere 63 brom- en snorfietsers gecontroleerd en zijn er 24 bekeuringen uitgedeeld. Dertien van de bekeuringen waren voor het niet tonen van een rijbewijs of identiteitsbewijs op eerste vordering. Drie bestuurders waren niet handsfree aan het bellen en twee bestuurders reden over een onverplicht fietspad. Van één bestuurder overschreed zijn vervoersmiddel de maximale constructiesnelheid.

De overige bekeuringen zijn uitgeschreven voor overtredingen zoals losliggende lading, het bezitten van een aangebroken fles of blikje alcohol en het niet dragen van de autogordel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. Bruining (12-8-2020 om 09:19)
Prima werk politie!!!!!
ger (12-8-2020 om 08:56)
Goeie actie !! Nu nog continue controleren en niet alleen de brommerkes, doe gelijk ook alle auto's tractoren, vrachtwaggels, flexwerkers, enz enz. Kortom continue iedereen controleren want zodra er niet gecontroleerd word en natuurlijk moet je direct handhaven want anders worden iedereen gelijk een stuk tuig en die hebben overal poep aan in de NL en krijg je de chaos zoals nu dat de handhavers en hulpverleners behandeld worden als een minderwaardig iets...
Zeeland (12-8-2020 om 07:33)
Waar je in de rest van Nederland met een flesje wijn lekker kunt genieten van het weer, word je in zeeland behandeld als gevangenen. Het is te gek voor woorden met die agenten hier. Of ze vervelen zich dood of ze hebben een quota te halen ofso maar het is net een strafkamp. Wat een onzin zeg.
Bram (12-8-2020 om 07:04)
Yes, we hebben ze weer de big criminals!!!!
Peter (12-8-2020 om 04:24)
Dit heeft niks meer met de corona maatregelen te maken of met de leefbaarheid, dit is gewoon makkelijk scoren. Bah bah bah Je weet toch dat mensen naar buiten gaan als het lekker weer is, weet je? Misschien moeten ze een mondkap plicht invoeren, niemand gaat dat ding dragen; kunnen ze nog meer boetes schrijven! Als het dan toch zo moet....
Cookie-instellingen beheren