Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Oud-Vossemeer, bewoner behandeld

Toegevoegd: 12-08-2020, 11.25 uur
De bewoner kon ter plekke worden behandeld.
De bewoner kon ter plekke worden behandeld.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - De brandweer heeft woensdagnacht een woningbrand geblust aan de Secretaris Rijstenbilstraat in Oud-Vossemeer. De bewoner is nagekeken door de ambulancedienst.


De melding van de brand op de bovenverdieping van de rijtjeswoning kwam rond 02.40 uur binnen. Er kwam rook uit een dakraam aan de achterzijde van de woning. Naast de brandweer van Tholen werd ook de hoogwerker uit Bergen op Zoom opgeroepen. Deze is echter niet meer ter plaatse gekomen.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Na het blussen heeft men de woning geventileerd. De bewoner is ter plaatse door de ambulancedienst behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750