Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Illegale zwemmers bevuilen kleedhokjes

Toegevoegd: 12-08-2020, 16.50 uur
Illegale zwemmers bevuilen kleedhokjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een groep personen heeft maandagavond illegaal een duik genomen in het zwembad in Tholen. Ze hebben daar ook kleedhokjes bevuild. Dat meldt de politie.


De Thoolse wijkagenten melden dat de groep een hek heeft vernield om het terrein van het zwembad De Spetter aan de Zoekweg op te komen. Eénmaal binnen namen ze een duik in het gemeentelijke zwembad. Ook deden ze hun behoefte in de kleedhokjes. De politie wijst de daders erop dat ze zijn vastgelegd op bewakingsbeelden en roept hen daarom op om zich uit eigen beweging te melden.

In de nacht van zaterdag op zondag werd het openluchtzwembad 'Haestinge' aan de Sportlaan in Sint-Maartensdijk ook al door illegale zwemmers bezocht. De politie trof de personen hier nog wel aan en heeft hun gegevens genoteerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m (13-8-2020 om 15:25)
tjadatkrijgjevanaldier. sorry je gaat toch echt te ver!.Mijn man van 53 is een risicogroep door zijn parkinson.Komt met meer risico patiënten in aanraking. Niet bewegen,thuis zitten is het slechtste medicijn dat er is.Hij moet blijven bewegen.Wij zijn gewoon een gezin met jongens in de puberleeftijd.Wat wil je? We kunnen ook alle vier thuis blijven.Dat betekend geen school, geen werk, geen stage.Ik hoop dat je hier over wilt nadenken.Als je een beetje vent ben dan reageer je.Er lopen meer jonge parkinson patiënten rond dan dat je denkt!Je moeten met z'n allen aan de regels houden.Voor jongeren is dat lastiger.Begrijpelijk.Maar onze kinderen weten heel goed wat er thuis gebeurd als er corona binnen het gezin komt.Denk voortaan even na!
lik op stuk (13-8-2020 om 08:58)
laat de daders die kleedhokjes schoon likken !
Biggetje (13-8-2020 om 07:01)
Tjadatkrijgjevanaldieregeltjes. Ben je wel goed bij je hoofd om de risico groep op te sluiten. Het zijn de onnozelaars die zich niet aan de regels houden. Als iedereen een beetje mee werkt kan deze groep wel naar buiten. Het zijn de partybeesten die dan maar hun verantwoording moeten nemen
Tjadatkrijgjevanaldieregeltjes (12-8-2020 om 22:52)
Tja dat krijg je ervan he, men wil wat doen. En dankzij dat de risicogroep zonodig naar buiten wilt is iedereen de dupe. Opsuiten die risicogroep tot er vaccins zijn. Anders zal er meer blijven gebeuren.
camiel (12-8-2020 om 21:46)
Ben zo met de vorige reageerders eens dat ik niets heb toe te voegen. Privacy speelt hierin geen enkele rol. Zoek je de publiciteit met deze ongein, dan ook maar het vervelende op de kop toe nemen. De ouders zullen vast erg trots zijn.
lia (12-8-2020 om 20:10)
Gewoon de beelden op facebook , in het zeeuwse nieuws. Als je stoer wilt doen dan mag dat bekeken worden. 2020 is een raar jaar , en tis nog niet klaar met het jaar.Sinds we lockdown gehad, hebben en er regels zijn , geloof ik dat er mensen aan het doordraaien zijn.