Weerbericht:
Bewolkt, vooral vanmiddag af en toe regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding personen in nood in zee bij Renesse

Toegevoegd: 12-08-2020, 21.27 uur
Melding personen in nood in zee bij Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - De reddingsbrigade en de KNRM zijn vanavond ingezet nadat was gemeld dat bij Renesse mogelijk meerdere personen in zee in problemen waren gekomen.


Rond 18.30 uur werd alarm geslagen over een zwemmer die in nood zou verkeren ter hoogte van de strandopgang bij de Jan van Renesseweg. Zowel de reddingsbrigade als de KNRM-reddingboten Koopmansdank (Neeltje Jans) en Baron van Lynden (Ouddorp) werden ter plaatse gestuurd.

De persoon bleek geen hulp nodig te hebben. Net nadat dit bevestigd was, werd gemeld dat mogelijk twee Duitsers in zee waren gekomen. Er werd rekening mee gehouden dat de twee hadden geprobeerd om de persoon uit de eerste melding te redden. Ook de tweede actie kon al snel worden beëindigd: de Duitsers bleken ongedeerd op de kant te zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Problemen retour sturen (13-8-2020 om 08:37)
Weer paniek om helemaal niets dus. Hou die landrotten dan ook uit het water want die kunnen niet buiten het pierenbadje wat ze gewend zijn. Geen zwemdiploma ? sorry, dan geen toegang tot het strand en gelijk het verzoek terug naar huis te gaan omdat zeeland een oranje besmettingsgebied is en ze hier dus niet eens zouden moeten willen komen. Maar ja, het feestvolk dat normaal de toeristenplaatsen in het buitenland terroriseren zijn dit jaar hier, en dat we het weten.. Een grote wetteloze pleurisbende is het, een corona orgie, en het kabinet ? vlucht weg als er een hoofdelijke stemming is...willen hun verantwoordelijkheid niet eens, zeeuwen opsluiten lijkt hun oplossing die niet voor buitenlanders gaat gelden.