Weerbericht:
Bewolkt en vrijwel overal droog. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden door op hol geslagen paarden

Toegevoegd: 12-08-2020, 23.25 uur
Gewonden door op hol geslagen paarden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - Twee op hol geslagen paarden hebben er dinsdag in Nieuwvliet voor gezorgd dat verschillende personen gewond zijn geraakt. Ook de dieren liepen letsel op.


Het incident vond plaats bij de Zeedijk. Twee paarden sloegen door onbekende oorzaak op hol. Zowel de paarden als hun ruiters raakten gewond. Ook enkele fietsers liepen letsel op bij het voorval.

Wijkagent Henk Wiegman meldt het incident op Twitter in de hoop dat getuigen zich bij de politie melden. Tips zijn welkom bij de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Voorrang neem je niet (13-8-2020 om 13:32)
@ Loes, geen ruimte geven ? Zoals die twee gewonde fietsers ruimte kregen ? Iemand ruimte gunnen is hoffelijk, iemand overrijden is een overtreding of misdrijf
Johan (13-8-2020 om 10:46)
Laat die arme beesten toch lekker in de schaduw staan in plaats van er op te gaan rijden met deze temperaturen. Het paard als vervoermiddel is al lang achterhaald door de brommer en de motorfiets.
Loes (13-8-2020 om 08:26)
Het is ook druk, logisch dat paarde kunnen schrikken en vooral als veel mensen geen ruimte geven...