Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken badgast opgepakt na mishandeling

Toegevoegd: 13-08-2020, 10.22 uur
Dronken badgast opgepakt na mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Boulevard in Vlissingen hebben agenten gisteren een 23-jarige Belgische badgast aangehouden die onder invloed van alcohol iemand zou hebben mishandeld.


De politie werd rond 17.30 uur gebeld nadat de verdachte iemand zou hebben mishandeld. Doordat omstanders een goed signalement hadden doorgegeven, kon de verdachte snel worden gevonden. Agenten spraken hem aan, maar de man begon direct tegen ze te schreeuwen. Ook sprak hij dreigende taal richting een van de dienders.

Omdat de man niet luisterde, werd hij in de boeien geslagen en aangehouden voor openbare dronkenschap, het verstoren van de openbare orde en mishandeling. Ook in de politieauto bleef de man vervelend. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kl (13-8-2020 om 19:13)
in de PZC een berichtje, in Vlissingen maf alles, ook volgens de molslim cultuur, in Belgie worden we weggejaagd........ dus wie is er oke, m groet
Peter (13-8-2020 om 15:22)
In België hebben ze wel stranden hoor, nog nooit van Knokke-Heist gehoord?
Zakkemakke (13-8-2020 om 13:20)
In België hebben ze nu eenmaal geen strand waar hij naartoe kan dus moeten we belgen blijven verwelkomen
Cerebrus (13-8-2020 om 13:20)
"Vervelend" noemen ze dat tegenwoordig. Het is niet misdadig, of crimineel. Maar gewoon "vervelend". Dit land is ziek.
Sonja (13-8-2020 om 12:46)
tja en er gaan er nog meer volgen., de badplaatsen in Belgie zijn gesloten voor dit soort dagjesmensen, dus op naar Vlissingen etc. Hier zijn ze van harte welkom, met corona en al, Zeeuwse bestuurders zien liever geld dan een gezonde bevolking, walgelijk gewoon !!!!!!!!!
een gast (13-8-2020 om 12:33)
In België mogen ze wat minder dan hier in Zeeland , laat maar twee weken vast zitten i.v.m eventueel Corona. quarantaine is een goede reden om dit te doen