Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 60 km

Grote actie door politie en douane in Vlissingen

Toegevoegd: 13-08-2020, 12.52 uur - Update: 13-08-2020, 15.13 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Aan de Eerste Binnenhavenweg in Vlissingen wordt momenteel een grote actie gehouden door de politie en de douane. Hierbij wordt gezocht naar drugs.


Zwaarbewapende agenten van een bewakingseenheid van de politie zijn ter plekke en houden de omgeving in de gaten. Ook wordt er gebruik gemaakt van een speciale containerscanner van de douane. Met het röntgenapparaat is onder meer een container doorgelicht. De container is hiervoor opgeladen op een trailer van een ander bedrijf. Dit bedrijf heeft niets met de zaak te maken.Volgens de politie is sprake van een gerichte actie en gaat het niet om een reguliere controle. Op het terrein van de Eerste Binnenhavenweg staan ten minste vijf voertuigen van de politie en vier voertuigen van de douane, plus de containerscanner. Ook op een schip dat aan de Visserijkade ligt zijn de politie en de douane bezig met een onderzoek. Het gaat om het schip ‘’Hoop’’ dat vaart onder de Panamese vlag. Het schip had Hansweert als eindbestemming maar legde afgelopen nacht aan in Vlissingen.

Bij de actie zijn momenteel zo’n twintig personen betrokken.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren