Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel vanwege onweer, neerslag en windstoten

Toegevoegd: 13-08-2020, 15.33 uur
Code geel vanwege onweer, neerslag en windstoten
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt voor de kans op lokale stevige onweersbuien, hagel en windstoten. Er is code geel afgekondigd. De waarschuwing geldt voor het einde van de middag en de avond.


Volgens het KNMI kan lokaal veel neerslag vallen: 20 tot 40 milimeter. Er is kans op hagel tot 2 centimeter en windstoten tussen de 60 en 70 kilometer per uur. Verder is er ook kans op blikseminslag.

Verkeer en buitenactiviteiten kunnen volgens het KNMI hinder ondervinden. "Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen", zo luidt het advies.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
code onzin (14-8-2020 om 11:56)
het was echt verschrikkelijk
code onzin (13-8-2020 om 21:59)
er is hier helemaal niets aan de hand in zeeland is dat helemaal niet. de knmi = overheid zaait weer paniek zonder reden
lhj kaiser (13-8-2020 om 16:33)
kan niet wachten dat het komt