Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drugspanden Oostburg en Waterlandkerkje gesloten

Toegevoegd: 13-08-2020, 15.39 uur
Drugspanden Oostburg en Waterlandkerkje gesloten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Op last van burgemeester Vermue van de gemeente Sluis zijn dinsdag drugspanden gesloten in Oostburg en Waterlandkerkje.


Volgens de gemeente werden in de panden aan de Jan Steenstraat in Oostburg en de Turkeijeweg in Waterlandkerkje grote hoeveelheden hennep, middelen om hennep te kweken en een hennepkwekerij zijn aangetroffen. Beide adressen zijn voor zes maanden gesloten.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. "De aanwezigheid van de handelshoeveelheid drugs zorgt voor overlast en maakt de buurt onveilig. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving", zo zegt de gemeente.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (13-8-2020 om 17:13)
Ze kunnen niet genoeg van die panden sluiten, gewoon voorgoed sluiten die handel. Maar de overlast van verslaafden zal blijven bestaan.Daar zijn hardere maatregelen voor nodig.Tijd voor een dru