Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Hulpdiensten ingezet voor persoon te water Walsoorden

Toegevoegd: 13-08-2020, 16.09 uur
Hulpdiensten ingezet voor persoon te water Walsoorden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

WALSOORDEN - De hulpdiensten zijn donderdagmiddag met groot materieel uitgerukt voor de melding van een persoon te water bij Walsoorden. De betreffende persoon is inmiddels weer op de kant.


Rond 15.40 uur werd er melding gemaakt van de persoon te water aan de Zeedijk in Walsoorden. De brandweer, ambulancedienst, de politie en de KNRM van post Hansweert zijn hierop met spoed ter plekke gegaan. Vanuit de brandweer werden twee duikteams, twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse gestuurd. Ook werd een traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd ter ondersteuning van de ambulancedienst.

Om 15.50 uur werd door de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) gemeld dat de persoon weer op de kant was. De komst van de traumahelikopter en de overige hulpdiensten is hierop weer geannuleerd. Wat er precies is gebeurd en hoe het met de persoon gaat, is niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (14-8-2020 om 12:58)
@Kees Zolang zij het dan maar snappen !!
Kees (13-8-2020 om 17:46)
Brandweer duikteams naar de Westerschelde?. Snap ik niets van wat dat voor zin heeft..
Cookie-instellingen beheren