Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral komende nacht en morgenochtend regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw die 3x met gestolen auto botste is veroordeeld

Toegevoegd: 13-08-2020, 19.32 uur
Vrouw die 3x met gestolen auto botste is veroordeeld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 23-jarige Y. H. uit Vlissingen, die in de nacht van 20 april van dit jaar de nodige kommer en kwel op de weg veroorzaakte, is donderdag door de Middelburgse rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van 102 dagen plus 90 dagen voorwaardelijk.


Na een feest in Goes waarbij zowel drank als drugs werden gebruikt, stal H. uit de woning van haar zus in Goes de autosleutels. Ze nam vervolgens de auto mee en reed onder invloed en zonder dat ze een rijbewijs had in Hoogerheide tegen een stilstaande auto. Daarna deed ze hetzelfde in Kapelle. In 's Gravenpolder moesten enkele paaltjes het ontgelden toen ze probeerde te keren. Kort daarna werd ze aangehouden.

Het vonnis was overeenkomstig de eis van het Openbaar Ministerie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (14-8-2020 om 11:28)
Ehm mensen: volgens mij krijgt de dame 102 dagen celstraf. Daarnaast nog eens 90 dagen VOORWAARDELIJK. Ze moet , als ik het goed lees, dus sowieso 102 dagen zitten. Dat het rechtssysteem een lachertje is verder -gezien de straffeloosheid tegenwoordig in dit misselijkmakende politiek correcte land- staat buiten kijf.
Ja-Ja (14-8-2020 om 08:46)
Tjonge tjonge daar zal deze "DAME?"wakker van liggen. Rechter? moet ze eerst mensen dood rijden?
Vette straf (13-8-2020 om 22:23)
Gestraft maar toch geen straf leuk bedacht door een Nederlandse rechter Alles gewoon voorwaardelijk phhhhh ze zal wel in har vuistje gelachen hebben