Weerbericht:
Enkele winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermist meisje (17) Middelburg weer terecht

Toegevoegd: 14-08-2020, 09.32 uur - Update: 14-08-2020, 10.24 uur
Vermist meisje (17) Middelburg weer terecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is vrijdag in Middelburg en omgeving op zoek geweest naar een 17-jarig meisje van Chinese afkomst. Ze is inmiddels weer terecht.


De vermissing van het meisje is vanochtend rond 09.25 uur gemeld via Burgernet. In het bericht stond het signalement van de tiener vermeld met daarbij de oproep om tips door te geven aan de politie.

Ongeveer een uur nadat het Burgernetbericht was verspreid, volgde een follow-up dat het meisje weer gevonden was. Ze verkeert volgens de politie in goede gezondheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (14-8-2020 om 16:29)
M. Smit, ze is weer terecht. Wilt u een foto van de gelukkige gezinshereniging? Lijk me wat overdreven voor één uurtje vermist te zijn geweest.....
M. smit (14-8-2020 om 09:44)
Geen foto?!
Cookie-instellingen beheren