Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Burger houdt verdachte woninginbraak tegen

Toegevoegd: 15-08-2020, 09.32 uur
Burger houdt verdachte woninginbraak tegen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - De politie heeft vrijdag in Scherpenisse iemand aangehouden na een woninginbraak. Dat gebeurde dankzij de tussenkomst van een burger.


Bezoekers van een woning aan de Brijhoekseweg merkten rond 15.30 uur een vernielde deur op. Ook binnen bleken vernielingen te zijn gepleegd. Zo waren onder meer een binnendeur en een raam stukgeslagen. Op hetzelfde moment fietste een man het erf af. Eén van de bezoekers ging achter de man aan en op de Gatweg kon hij hem tegenhouden.

De fietser verzette zich heftig, maar de burger hield hem tegen totdat de politie verscheen. Agenten namen de verdachte over en sloten hem in voor nader onderzoek. Het gaat om een 30-jarige inwoner van Sint-Maartensdijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (15-8-2020 om 22:40)
Wat een reacties weer zeg, de een verheerlijkt geweld en vindt dat de politie er maar meteen op los moet rammen bij een aanhouding en de ander haalt wat racistische termen aan in een zowst onleesbare reactie. Soms vraag ik mij wel eens af wat voor personen er achter de reacties zitten; maar eigenlijk blijf ik liever bij zulke mensen uit de buurt, dus laat maar doen....
klara\ (15-8-2020 om 15:36)
de burger wordt wel veroordeeld want,,,,,,,,, en de BLANKE dader , zoals dat tegenwoordig heet ( zie mooredenaar Amsterdam van BAS) de "dader "wordt vrijgesproken , want Halal, begrijpen nie, etc,,,,,.....
Bumper: (15-8-2020 om 12:10)
Prima actie, deze goed willende burger verdiend een pluim, ook de politie trouwens want die waren er snel. hopelijk hebben ze hem onder het mom van hevig verzet even flink geraakt zodat hij de eerste twee weken moeilijk kan lopen. Bumper: