Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij aanrijding bij Vlakebrug Schore

Toegevoegd: 15-08-2020, 16.53 uur
Twee auto's moesten worden getakeld.
Twee auto's moesten worden getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SCHORE - Bij een verkeersongeval bij de Vlakebrug op de Oude Rijksweg (N289) bij Schore is vanmiddag zeker één persoon gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde op de rijbaan richting Kruiningen op het viaduct over de Noordeweg, net voor de Vlakebrug. De bestuurder van een zwarte Suzuki Alto reed hier rond 15.30 uur achterop een blauwe Opel Astra. Na de melding werden zowel de ambulancedienst als de brandweer opgeroepen. Ook werden de politie en een eenheid van de Koninklijke Marechaussee ingezet.

Zeker één van de betrokkenen moest per ambulance naar het ziekenhuis in Goes worden gebracht. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide personenauto’s getakeld. Rond 16.20 uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
clen de kraker (16-8-2020 om 11:21)
menssen let op aub in het verkeer dit kost ons belasting geld
Cookie-instellingen beheren