Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral komende nacht en morgenochtend regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vanaf zondagmiddag code geel vanwege onweer

Toegevoegd: 16-08-2020, 05.08 uur
Vanaf zondagmiddag code geel vanwege onweer
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor zondagmiddag en -avond heeft het KNMI code geel afgekondigd vanwege de kans op onweer. Er is hierdoor kans op blikseminslag, zo zeggen de meteorologen.


Tussen 15.00 en 21.00 uur moet rekening worden gehouden met overtrekkende onweersbuien. Die kunnen volgens het KNMI gepaard gaan met hagel. Ook zijn windstoten tot ongeveer 70 kilometer per uur mogelijk. 

Volgens het weerinstituut kunnen het verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden van het weer. “Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen”, zo adviseert het KNMI.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
clen de kraker (16-8-2020 om 10:59)
buienradar in de gaten houden
Ja-Ja (16-8-2020 om 07:07)
Hopelijk komt het nu een keer uit. KNMI en[ RIVM] zitten er zo vaak naast, Maar eens zullen ze een keer gelijk hebben. En dan kloppen ze zichzelf op de borst.