Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto rijdt tegen vangrail N61 Biervliet

Toegevoegd: 16-08-2020, 07.00 uur - Update: 16-08-2020, 11.10 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Op de Middenweg (N61) bij Biervliet is zondagochtend vroeg een personenauto tegen de vangrail in de middenberm gereden.


Het (voor zover bekend) eenzijdige ongeluk gebeurde rond 05.20 uur toen de bestuurder van een Opel vanuit de richting van IJzendijke naar Biervliet reed. Volgens de politie moest de 18-jarige bestuurder van de auto uitwijken voor een dier en raakte hij daardoor de vangrail. Er was geen alcohol in het spel.

Omdat werd gemeld dat er sprake was van letsel werd de ambulancedienst opgeroepen. De automobilist, afkomstig uit Sas van Gent, werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto, die zowel aan de voor- als achterzijde schade had, getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren