Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie en gewonde bij ongeluk in Veere

Toegevoegd: 16-08-2020, 07.57 uur - Update: 16-08-2020, 09.23 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - De politie heeft vannacht in Veere een man aangehouden na een eenzijdig verkeersongeluk waarbij een vrouw gewond is geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 04.05 uur op de Veerseweg (N663) tussen de kruisingen met de Schone Walweg en de Poppenkinderenburgseweg. Door onbekende oorzaak reed de auto in de berm. Vervolgens raakte de auto een boom. Hierna belandde het voertuig in een sloot. Na de melding werden zes politiewagens, de brandweer en een ambulanceteam opgeroepen. De inzet van de brandweer bleek niet nodig, er zat niemand bekneld.

Een vrouwelijke inzittende van de auto raakte gewond. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een mannelijke inzittende werd door de politie aangehouden, geboeid in een politiewagen gezet en afgevoerd. Waarom hij precies is gearresteerd, is nog niet bekend. De politie heeft in ieder geval alcoholtesten afgenomen van de beide betrokkenen. Of er daadwerkelijk sprake was van alcoholgebruik, is echter ook nog niet bekend.

Bergingsbedrijf Van Halst kwam ter plaatse om de personenauto te takelen. De betrokken Peugeot 206 cabriolet was overigens al eens eerder betrokken bij een ongeval. In maart moest de auto worden getakeld na een botsing op de Vierwegen (N289) bij Kapelle. Vermoedelijk was echter geen sprake van dezelfde bestuurder want de auto is twee maanden na het ongeluk in Kapelle opnieuw te naam gesteld bij de RDW.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (16-8-2020 om 08:27)
Haha ik weet van wie die auto is, maar waarom alcholtest bij beide? Wat kan de bijrijder hier aan doen? Maarja die zal volgens de meeste hier ook wel “gestraft” moeten worden voor het drinken van alchol.
Cookie-instellingen beheren