Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwing genegeerd, dronken man met auto in sloot

Toegevoegd: 16-08-2020, 09.49 uur
Waarschuwing genegeerd, dronken man met auto in sloot
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KATS - Een automobilist die net was gewaarschuwd dat hij niet dronken achter het stuur moest kruipen, is zaterdagavond al na een paar honderd meter in een sloot gereden.


Twee toezichthouders waarschuwden de 53-jarige man uit Kats rond 23.00 uur dat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde en daarom niet in de auto moest stappen. De verdachte beledigde de toezichthouders en uitte bedreigingen. Hij stapte bovendien toch in zijn auto.

Al na een paar honderd meter ging het mis. Hij reed hier bij de Krukweg in een sloot. Gewaarschuwde politieagenten hielden de verdachte aan. Hij blies een waarde van 476 Ug/l. De man zal verhoord worden voor belediging en bedreiging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (16-8-2020 om 14:35)
Nee Clen, zo werkt dat niet. Je kan niet zomaar even 123 beslag leggen op iemands auto nog voordat hij heeft gereden; dat heet diefstal! Ook de overheid moet zich aan de door hun opgelegde regels houden. U pleit kennelijk voor een corrupt politie systeem? Ga dan lekker in Roemenie of Rusland wonen als u dit zo graag wenst!
clen de kraker (16-8-2020 om 11:06)
toezichthouder hadden gewoon zijn sleutels af moeten pakken en zo beletten dat hij in zijn auto stapt