Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Man trekt broek omlaag en springt op auto

Toegevoegd: 16-08-2020, 10.16 uur
Man trekt broek omlaag en springt op auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 39-jarige man heeft vannacht in Vlissingen een vrouw de stuipen op het lijf gejaagd door zijn geslachtsdeel te laten zien en vervolgens op haar auto te springen.


Het slachtoffer, een 19-jarige inwoonster van Breda, reed rond 04.30 uur over de Bloemenlaan toen een voetganger plotseling zijn broek naar beneden trok en zijn geslachtsdeel liet zien. De bestuurster reed hierop achteruit maar de verdachte sprong op de motorkap en sloeg vervolgens met zijn vuisten op de voorruit.

De vrouw reed verder achteruit en reed hierdoor tegen een paaltje. Ze bleef proberen om weg te komen en de verdachte rolde hierdoor van de motorkap. De politie kwam ter plekke en binnen tien minuten kon de verdachte worden aangehouden. Agenten namen aangifte op van bedreiging. De man zit nog vast in afwachting van het onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (18-8-2020 om 08:28)
@Peter, nee het is volledig normaal geworden dat naakte junks of ggd figuren op je auto springen midden in de nacht, oh laten we vooral heel lief zijn en uitstappen om met ze in gesprek te gaan. Ja kom laten we dat doen in het mooie vredige Vlissingen, en laten we dan vooral de burger aanpakken die het verloederde systeem spuugzat is.
Peter (17-8-2020 om 01:26)
@P; zoiets wat u omschrijft heet poging tot doodslag. Als u zulke dingen oppert mag u wat mij betreft uw rijbewijs en auto inleveren en 24/7 in de gaten gehouden worden door de aivd.
Grote Smurf (17-8-2020 om 00:40)
Wat een niveau hier, moet ik ook nog gaan uitleggen ook wat zorg betekend. Wat dacht je van geestelijke zorgverlening? Daar zijn nu al een tijdje geleden grote wachtrijen voor uitgevonden door ons schitterende kabinet. En hopelijk begrijp je nu wel het woord bezuinigen? Als iemand in psychose is ook al betreft het iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis dan heeft zoiemand recht op geestelijke zorg.
Emergo (16-8-2020 om 20:34)
@Mijn mening Je houdt er bedenkelijke meningen op na.
P (16-8-2020 om 19:50)
De motorkap terrorist heeft geluk dat hij een onschuldig meisje trof, elk zelfrespecterende vent had volgas gegeven en met een gangetje van ca. 70km door de bloemenlaan gescheurd en dan lekker op de rem, met alle gevolgen van dien.
Jose (16-8-2020 om 16:21)
@Johan het is zeker niet leuk en zorgelijk bovendien wat er nu allemaal in Nederland gebeurd. Maar wat heb ik moeten lachen om jou reactie. Bedankt. Groet Jose.
Cookie-instellingen beheren