Weerbericht:
Sneeuw en regen met lokaal ijzel.
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste man levenloos aangetroffen in Groede

Toegevoegd: 16-08-2020, 16.39 uur
Door: Roland de Jong

GROEDE - In het buitengebied van Groede is vanmiddag het stoffelijk overschot gevonden van een oudere man die sinds vanochtend werd vermist en waarnaar onder meer met een politiehelikopter werd gezocht.


Rond het middaguur werd via Burgernet het signalement van de 85-jarige, licht dementerende man verspreid. Hij was vanuit Breskens vertrokken op zijn blauwe vierwielige scootmobiel. De politie ging naar de man op zoek en ook strandwachten keken naar hem uit. Een politiehelikopter zocht ook drie kwartier mee maar dit leverde niets op.

Omstreeks 14.05 uur werden de man en zijn scootmobiel aangetroffen in een sloot naast de Noordweg I, vlakbij de Puijendijk. Er werden nog twee ambulanceteams en een brandweerploeg opgeroepen maar de man bleek reeds te zijn overleden. De politie zette hierop de Noordweg volledig af. De straat is inmiddels weer toegankelijk.

De familie van de man is reeds van het overlijden op de hoogte gebracht.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (16-8-2020 om 20:36)
Wat heftig .Ik wens nabestaanden veel kracht toe. En ook de hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren