Weerbericht:
Vandaag grijs, meest droog. Donderdag bewolkt en wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Reeks vernielingen Hulst, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 16-08-2020, 17.33 uur
Reeks vernielingen Hulst, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst zijn vannacht verschillende autospiegels vernield. Diverse gedupeerden hebben aangifte gedaan. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.


Rond 03.30 uur werden in (en volgens de politie mogelijk ook rondom) de Trumanlaan de spiegels van zeker vijf auto’s vernield. Eerder zou iemand ook al autospiegels hebben vernield op de Bachlaan.

De politie doet onderzoek naar de reeks vernielingen en roept getuigen op om informatie door te spelen. Volgens de politie zouden er filmpjes gemaakt zijn van de vernielingen. “Wij ontvangen deze graag, zodat agenten kunnen kijken of er bruikbare beelden op staan”, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jane (16-8-2020 om 19:35)
politie hulst , is zo moeilijk niet he wie dat doen , jullie weten ook wie , maar dat groepje mag hier ales in hulst , ik hoorde vannacht een hoop kabaal enz .