Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Brandje in personenauto Sloeweg Noord Ritthem

Toegevoegd: 16-08-2020, 21.18 uur
Brandje in personenauto Sloeweg Noord Ritthem
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op de Sloeweg Noord (N254) tussen Ritthem en Middelburg is zondagochtend brand ontstaan in een personenauto.


De bestuurder van de Kever ontdekte rond 10.20 uur dat zijn voertuig aan de achterzijde in brand stond. De brandweer werd gebeld en die was snel ter plekke. De brandweervrijwilligers van de Middelburgse post Torenweg hadden het brandje snel onder controle. Na het blussen bleek wel een brandstofslang lek te zijn geraakt met brandstoflekkage tot gevolg. Omdat de auto net was volgetankt, bleef de brandstof maar lekken. De brandweer heeft daarom de slang afgebonden.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto opgehaald. Nadat de brandweer het wegdek had gereinigd kon de auto naar het terrein van Kuzee worden gebracht. Dat gebeurde uit voorzorg onder begeleiding van de brandweer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren