Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Automobilist belandt bovenop rotonde Zierikzee

Toegevoegd: 17-08-2020, 21.01 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij de Julianastraat in Zierikzee is maandagavond een automobilist van de weg geraakt en bovenop een rotonde tegen een kunstwerk tot stilstand gekomen.


Het eenzijdige ongeval vond rond 19.35 uur plaats, volgens de politie vermoedelijk doordat de automobilist achter het stuur onwel werd. Ambulancemedewerkers hebben zich ter plaatse over de bestuurder ontfermd en deze vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De personenauto is getakeld door bergingsbedrijf Vermaat. De auto had de nodige schade. Het plateau waar het kunstwerk opstaat raakte beschadigd, het kunstwerk bleef intact.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (18-8-2020 om 18:10)
Een vermoedelijke onwelwording, sterkte aan het slachtoffer, gelukkig goed afgelopen. Je ziet wel als het een "normaal" ongeluk is dan staat het er direct bij!
Cookie-instellingen beheren