Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor ernstig ongeluk Oostkapelle

Toegevoegd: 18-08-2020, 18.49 uur
Door: Tim Koster

OOSTKAPELLE - Bij een ongeluk in Oostkapelle is dinsdagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt. Een traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke.


Het ongeluk gebeurde rond 16.55 uur op het fietspad langs de Domburgseweg. Volgens een woordvoerder van de Politie Zeeland-West-Brabant waren twee fietsers naast elkaar aan het fietsen en kwamen ze met de sturen in elkaar. Ten minste één ambulanceteam en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ter plekke gestuurd. De traumahelikopter landde op de hoofdrijbaan van de Domburgseweg. De politie kwam ter plekke om de weg af te sluiten.

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en met spoed per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Of de tweede fietser ook gewond is geraakt bij het ongeluk, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (19-8-2020 om 09:27)
Droevig bericht, hoop dat het goedkomt. fietspad is vrij smal en dan met dat hegje er langs.
Loeaje (18-8-2020 om 22:15)
Eerlijk gezegd verbaasd het me niets fietsers kunnen geen afstand houden zelfs niet naast elkaar