Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vriezer in brand op camping Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 19-08-2020, 23.31 uur - Update: 20-08-2020, 10.54 uur
De brandweer bij het restaurant in Burgh-Haamstede.
De brandweer bij het restaurant in Burgh-Haamstede.
© Foto: Arjan Buteijn
Door: Tim Koster

BURGH-HAAMSTEDE - Op een camping in Burgh-Haamstede heeft woensdagmiddag een brand gewoed in een vriezer van een restaurant.


De brand in het restaurant van een camping aan de Maireweg werd rond 12.45 uur ontdekt. De brandweer van Burgh-Haamstede is hierop met spoed uitgerukt. In verband met de slechte waterwinning werd ook een waterwagen ter plaatse gestuurd. Door een snelle bluspoging van het personeel waren de vlammen bij aankomst van de brandweer al gedoofd.

De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en metingen verricht. Nadat de meters aangaven dat er binnen geen gevaar meer was is de brandweer teruggekeerd naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750