Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Motor in brand Zierikzee, mogelijk sprake van brandstichting

Toegevoegd: 20-08-2020, 11.08 uur
Motor in brand Zierikzee, mogelijk sprake van brandstichting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - In de nacht van woensdag op donderdag heeft in Zierikzee een motor forse schade opgelopen door brand. Mogelijk is er sprake geweest van brandstichting.


De brand aan de Kapellestraat werd rond 01.10 uur opgemerkt door een voorbijganger die de brandweer en de eigenaar alarmeerde. De eigenaar van de motor kon de brand zelf blussen maar kon niet voorkomen dat deze forse schade opliep. De brandweer is nog ter plaatse gekomen om de brand na te blussen en de omgeving te controleren met een warmtebeeldcamera.

Volgens een woordvoerder van de Politie Zeeland-West-Brabant kon brandstichting niet worden uitgesloten door de bevelvoerder van de brandweer. Ook de eigenaar heeft het vermoeden dat de brand is aangestoken. De politie zal dan ook een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren