Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Jongetje (4) gewond na val van balkon Goes

Toegevoegd: 20-08-2020, 23.26 uur
Door: Tim Koster

GOES - In Goes is donderdagavond een 4-jarig jongetje gewond geraakt nadat hij van de tweede verdieping van een balkon vanuit een flatwoning is gevallen.


Rond 20.30 uur viel het jongetje van het balkon van een flatwoning aan de Appelstraat en belandde op een grasveld. Een ambulanceteam werd met spoed ter plekke gestuurd en ook een traumahelikopter uit Nijmegen werd opgeroepen. Voor de aankomst van de traumahelikopter is het jongetje met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes overgebracht. De komst van de traumahelikopter werd geannuleerd toen deze boven het ziekenhuis vloog.

Het jongetje heeft door de val onbekend letsel opgelopen. De Forensische Opsporing (FO) en ook de tactische recherche zijn ter plekke gekomen en hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (21-8-2020 om 14:38)
Ja bij letsel met (kleine) kinderen word standaard een trauma helikopter met kinderarts opgeroepen en dat is maar goed ook. Kinderen zijn kwetsbaar. Die hebben een andere benadering nodig en onderzoek. Zelf heb ik ook reanimatie lessen gehad voorvolwassenen, kinderen en ook voor baby's dat is weer anders. Maar als hij uit Nijmegen moet komen dan ben je al in het ziekenhuis voor de helikopter over komt vliegen vanuit de Appelstraat. Maar beter voor niks gekomen dan te laat.
Grote Smurf (21-8-2020 om 12:06)
Verschrikkelijk zoiets. Een groot muzikant Eric Clapton heeft op deze manier zijn zoontje verloren toen hij niet zat op te letten en heeft hier achteraf ook een nummer over geschreven genaamd "Tears in Heaven". Laten we hopen dat dit jongetje het overleeft.
Cookie-instellingen beheren