Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Drugs in auto met valse kentekenplaten Eede

Toegevoegd: 21-08-2020, 14.07 uur
Drugs in auto met valse kentekenplaten Eede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

EEDE - De politie heeft in een auto met valse kentekenplaten 500 gram speed aangetroffen. Ook werden meerdere gripzakjes met daarin dezelfde drug gevonden.


Agenten kregen donderdagmiddag rond 15.30 uur een melding dat er een auto met valse kentekenplaten geparkeerd stond in de Brieversstraat in Eede. Zij stelden een onderzoek in. Ter plekke zagen de agenten een man naar het voertuig lopen. Toen hij aanstalte maakte om in te stappen, spraken de agenten de man aan.

Omdat de kentekenplaten inderdaad niet op zijn auto thuis bleken te horen, is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen. Toen de man werd ingesloten, vonden de agenten bij zijn fouillering 6 gripzakjes met speed. Hierop werd het voertuig nader onderzocht. In de auto werd nog eens 500 gram speed aangetroffen. Ook kwamen volgens de politie voorwerpen tevoorschijn die worden gebruikt om speed te gebruiken.

Op last van de hulpofficier van justitie is de man in een politiecellencomplex in verzekering gesteld. Hij zit nog vast en wordt nog verder over de zaak gehoord. Het onderzoek is dan ook nog niet afgerond. De officier van justitie bepaalt later of de auto ter vernietiging mag worden aangeboden. De verdachte is 30 jaar en heeft geen bekende woonplaats in Nederland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750