Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Wielrenner gewond bij ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 21-08-2020, 16.13 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wet aanpassen met noodwet (26-8-2020 om 16:11)
Voor fietsers gelden er geen snelheidslimieten, behalve dat er in de wet staat dan fietsers hun snelheid aan moeten passen zodat eht veilig blijft. Ik weet niet of dat hier gelukt is, het lijkt er op van niet. E.e.a. natuurlijk met het oog dat wielrenners slecht zichtbaar zijn voor de snelheid die ze rijden. Ik stel voor reflectors, knipperlampen, richtingaanwijzers, signaleringsborden, integraalhelmen en refelecterende kleding verplicht te stellen op en aan racefietsers zodat zij aan de door de wet geëiste veiligheid kunnen houden die bij hun snelheid past. maar ja, een fietsbel van een paar euro is al te duur op die fietsjes van vele duizenden euro's, ik begrijp het wel..
De Fietser (26-8-2020 om 15:05)
Het zou mensen sieren indien ze niet van de situatie op de hoogte zijn hun achterlijk commentaar ook achterwege te laten. Wielrenner rijdt rechtdoor en rechts vd weg zoals het hoort, wordt geschept door tegemoet komende auto die linksaf slaat.... Verder commentaar overbodig lijkt mij.
haastige spoed (26-8-2020 om 10:48)
met antigsm eens, wiel "rennen", een ander woord voor racen, doe je niet op de openbare weg. het is geen racebaan. Verder vind ik dat wielrenners verplicht een geel hesje moeten dragen want dan vallen se tenminste op en dat de verkeersregels voor fietsers ook gewoon gehandhaafd gaan worden voor wielrenners.
Piet (22-8-2020 om 12:26)
oja iedereen weet al zeker te weten van welke kant de renner kwam. lekker makkelijk oordelen weer. Was een voorrangsfout.. sterkte niet alleen voor de bestuurder maar zeker ook voor de renner!!!
Emergo (22-8-2020 om 11:53)
@Middelnurder Waar komt de conclusie vandaan dat de wielrenner de schudige is, sterker ik denk dat de automobilist de schuldige is die ws is afgeslagen en de wielrenner heeftb gescheptm
Emergo (22-8-2020 om 11:50)
@AntiGSM Wat een zotte reactie !! Dus motoren, auto,s, bromfietsen moetn ook van de openbare weg want die jakkeren ook.
Cookie-instellingen beheren