Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Motorrijder rijdt 180 kilometer per uur bij Kamperland

Toegevoegd: 22-08-2020, 00.43 uur
Motorrijder rijdt 180 kilometer per uur bij Kamperland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

KAMPERLAND - Een motorrijder is vanavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij met ruim 180 kilometer per uur over de N255 bij Kamperland reed.


Agenten van Team Verkeer Zeeland-West-Brabant zagen de motorrijder vanavond over de Oost Westweg (N255) bij Kamperland rijden waar een maximum snelheid van 100 kilometer per uur geldt. Naast de snelheidsovertreding van ruim 80 kilometer per uur was de motorrijder ook aan het bumperkleven. Daarnaast negeerde hij ook meerde malen het inhaalverbod.

De agenten hebben de motorrijder aan de kant gezet en zijn rijbewijs ingevorderd. Het Parket Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM) zal bepalen wat er met zijn rijbewijs gaat gebeuren. De motorrijder wordt ook aangemeld bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750